Saturday, March 5, 2016

Peedipasta fetaga

Toitu tuleb nautida. Nii silmade kui suuga. Järgmine roog pakub naudinguid.



400 g spagette
soola
150 ml peedimahla
20 g võid
2 spl valgeveini äädikat
pipart
100 puhastatud spinatit
1 tl peeneks riivitud biosidruni koort
garneeringuks kressi
100 g fetat

Spagetid soolavees peaaegu pehmeks keeta. Peedimahl, või ja äädikas väikeses potis madalal kuumusel 5-6 minutit keeta. Spagetid kurnata, sealjuures jätta 150 ml keeduvett alles. Keeduveesi ja peedimahl sügavale pannile või madalasse potti valada ning keema lasta. Maitsestada soola ja pipraga.
Nuudlid, sidrunikoor ja spinat vedelikku. Soojendada 2-3 minutit segades, kuni spagetid on muutunud peedipunaseks. Serveerida sügavas taldikus. Peale raputada fetatükke ja kressilehti.

No comments:

Post a Comment